Primaria Bistrita Bargaului, partener in cadrul proiectului „Investitia in Oameni=Viitorul Comunei Bistrita-Bargaului”, alaturi de Solicitant, Federatia pentru Dezvoltarea Zonei Rurale Bargau-Calimani, desfășoară pana in luna august 2021, Subactivitatea 4.4 – Implementarea masurilor privind plasarea pe piata muncii, din cadrul Activitatii 4 – „Dezvoltarea si implementarea masurilor pentru facilitarea accesului si mentinerea pe piata muncii” proiect POCU/140/4.2/114598.

Actiunile desfasurate in comunitate urmaresc implementarea masurilor privind plasarea pe piata muncii a membrilor comunitatii, beneficiari ai proiectului. In acest sens vor fi derulate mai multe actiuni de informare si constientizare a comunitatii, grupului tinta, privind oportunitatile de dezvoltare profesionala si ocupare identificate pe piata muncii. De asemenea, se vor desfasura actiuni de informare si mediere in vederea implicarii angajatorilor in sustinerea ocuparii persoanelor din grupul tinta prin devoltarea de parteneriate pe termen lung in vederea integrarii persoanelor fara ocupatie pe piata muncii. Se vor desfasura atat actiuni individuale, cat si actiuni comune, atat cu grupul tinta, cat si cu potentialii angajatorii, precum si sesiuni comune : intalniri intre potentialii angajati si angajatori : manageri, intreprinzatori privati din industriile locale/ regionale, reprezentanti ai asociatiilor profesionale din domeniu, etc.

Daca sunt interesati de activitatile noastre sau doriti informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati: telefon : 0749353485 – Alexandra Blindu – Responsabil facilitare acces pe piata muncii.